wandelen splash

Zwemmen in De Schaeck

In zwembad De Schaeck kan elke zaterdag tussen 11.00 en 12.00 uur door sporters met een lichamelijke en of verstandelijke beperking onder deskundige leiding gezwommen worden. Het gehele zwembad is dan alleen beschikbaar voor Sportief Evenwicht Twello.
In het doelgroepen bad (temperatuur ca. 30 graden C) begeleidt een deskundige fysiotherapeut(e) de sporters. Ook zijn er vrijwilligers beschikbaar die de sporters die dat nodig hebben kunnen helpen bij de oefeningen en de spelletjes in het water.
In het grote zwembad kunnen sporters die dat prettig vinden, zelfstandig baantjes zwemmen.

Ook is het mogelijk voor jonge sporters die nog niet kunnen zwemmen, individueel zwemles te krijgen. De zwemlessen worden gegeven door een zeer ervaren zweminstructrice. Van enige tijdsdruk is geen sprake zodat er veel aandacht is voor de jonge sporter.

Voor sporters die moeilijk ter been zijn, zijn rolstoelen beschikbaar. Met een hefconstructie kunnen de rolstoelen in en uit het water getild worden, zodat iedereen met welke beperking dan ook mee kan doen.

Het zwemmen gaat in een ontspannen sfeer, zodat iedereen veel plezier kan beleven in sporten in het zwembad. 

 

Voor wie?

Iedere sporter met welke beperking dan ook en in de leeftijd tussen de 4 en 85 jaar kan bij ons komen zwemmen. Als je belangstelling hebt, mag je komen kijken en mag je 4 x gratis meezwemmen. En na die 4 weken kun je beslissen of je wel of niet lid wordt van onze zwemgroep.  

 

Kosten

De kosten voor 1 uur zwemmen per week zijn € 55,00 euro per kwartaal gebaseerd op een jaar lidmaatschap.

 

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van Sportief Evenwicht Twello is voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van 1 maand voor einde van het kwartaal. Onderbrekingen in het lidmaatschap zijn behoudens langdurige ziekte niet mogelijk

 

Wanneer zwemmen

Iedere zaterdag van 11:00 tot 12:00 uur. (met uitzondering van de periode van de zomervakantie voor het basisonderwijs van regio midden en de periode rondom de kerst en nieuwjaar)

 

Instructeurs

Ervaren fysiotherapeuten van o.a. De Boombosch en ervaren zweminstructrices.

 

Coördinatoren Sportief Evenwicht Twello

Voor vragen kunt u contact opnemen met:
Bernard Hoogeslag (0571-274880) email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sandra Barmentloo (055-3232012) email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

twitter facebooklogo

 

"Sporten kent geen beperking"