documenten

Aanmeldingsformulier sporters

Door op het  PDF-icoon te klikken opent u het aanmeldingsformulier voor sporters. Graag zo volledig mogelijk invullen en inleveren bij de ledenadministratie (gegevens linksboven op het formulier) of tijdens hetb sporten bij iemand van de (bege)leiding

In Balans december 2015

Privacy Statement SET 2018

Door op het  PDF-icoon te klikken opent u het Privacy Statement SET 2018.

In Balans december 2015

Afmelden: hoe doe ik dat?

Het opzeggen van het lidmaatschap dient minimaal 1 maand voor aanvang van een nieuw kwartaal schriftelijk of via mail te worden gemeld aan de ledenadministratie.

Indien dat niet wordt gedaan dan wordt over dat kwartaal gewoon contributie geƫind en vindt er geen restitutie plaats.

Kunt u tijdelijk niet sporten dan is het mogelijk om tijdelijk de contributie stop te zetten. Kan de sporter gedurende een langere tijd niet sporten dan vindt er teruggave van de contributie plaats vanaf de 4e maand dat er niet gesport kan worden. Ook in dat geval verzoeken wij u dit schriftelijk of via de mail te melden aan de ledenadministratie.

Ledenadministratie     Mw. M. (Manon) Zwartjens Tel. 06 - 291 747 17 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reglement sporters

Voor de sporters geldt het volgende reglement:

  1. Aspirant sporters kunnen 1 maand op proef sporten
  2. Na 1 maand dient het inschrijfformulier te worden ingevuld en samen met het machtigingsformulier ten behoeve van de betaling van de contributie te worden ingeleverd/opgestuurd naar de ledenadministratie.
  3. Sporter is op tijd aanwezig bij de sportactiviteit. (zwemmers ong. 15 minuten voor aanvang en rolstoelers ong. 30 minuten voor aanvang in verband met het omkleden)
  4. Als je niet kunt sporten s.v.p. afmelden bij Gerard De Krosse voor wat betreft het sporten op de vrijdagavond en bij Sandra Barmentloo voor wat betreft het zwemmen.
  5. Als een sporter om medische redenen langer dan 1 maand  niet kan sporten , dan hoeft er geen contributie betaald te worden
  6. Het opzeggen van het lidmaatschap dient minimaal 1 maand voor aanvang van een nieuw kwartaal schriftelijk te worden gemeld aan de ledenadministratie
  7. De instructeurs zijn verantwoordelijk voor het aanbieden van sportactiviteiten. De aanwijzingen van de instructeurs MOETEN worden opgevolgd.
Ledenadministratie     Mw. M. (Manon) Zwartjens Tel. 06 - 291 747 17 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

facebooklogo

 

"Sporten kent geen beperking"